fbpx

Drømmebilen er inden for rækkevidde med leasing

//Drømmebilen er inden for rækkevidde med leasing

Drømmebilen er inden for rækkevidde med leasing

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Prøv at forestille dig selv på vej gennem byen i en splinterny og lækker bil, måske en porsche eller noget lignende. Taget er slået ned, du kan mærke vinden i håret, solbrillerne er på plads, og din yndlingssang spiller i radioen. Det lyder godt, ikke? For mange kan købet af en flot og eksklusiv bil nemlig være lidt af en drengedrøm, som desværre ikke altid går i opfyldelse. Luksusbiler koster selvfølgelig en masse penge, og det er de færreste, der har mulighed for at købe dem. Men med billeasing er drømmebilen måske ikke så langt væk, som man skulle tro.

 

Udlev drømmen med flexleasing

Flexleasing er en mulighed for dig, der er ambitiøs og stræber efter det største. Det er nemlig en aftale, der er sat sådan sammen, at du kun skal betale registreringsafgift og værditab for den periode, hvor din leasingaftale gælder. Derfor kan du komme uden om den fulde registreringsafgift, som godt kan være lidt af en mavepuster, når man skal købe ny bil. Samtidig er der gode muligheder for at sælge bilen videre eller købe den. På det europæiske bilmarked kan man tit få bilerne afsat til en fordelagtig pris, men du kan også købe den selv og opleve, hvordan registreringsafgiften er lavere på brugte biler. Du kan få mere information om leasing på perbcars.dk

 

Få gode oplevelser i din bil

En bil er nærmest garanti for masser af gode oplevelser. Den kan både bruges til at give drengene et lift til en fed koncert eller til at tage hele flokken med på skiferie. Der er en vild frihedsfølelse forbundet med at kunne sætte sig bag rattet og kunne køre der, hvor vinden blæser. Derfor skal man ikke lade sig begrænse af hverken jantelov eller andres formaninger. Hvis du vil have drømmebilen, så er det bare at gå efter den.

By |2019-11-07T14:16:32+00:00november 17th, 2019|Køretøjer|