fbpx

Det ultimative mandeværelse

//Det ultimative mandeværelse

Det ultimative mandeværelse

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et mandeværelse er nok en hver mands drøm. At have sit eget rum i hjemmet hvor man kan gøre og indrette som man vil. Er du så heldig at du har fået et sådanne rum til rådighed, så har vi de tip, du har brug for til at gøre værelset perfekt.

 

Kontroller plads, elektriske krav og vvs.

Mål dit mandeværelse plads grundigt, inden du planlægger møbler, tv’er, borde og andet tilbehør og tjek om der er stik nok. Et ultimativt mandeværelse behøver muligvis ikke VVS, især ikke hvis badeværelset eller køkkenet er lige i nærheden. Men i andre tilfælde kan VVS være nødvendigt. Et WC kan være uundværligt i en kælder, især hvis du også planlægger at have en fuld bar. Få VVS og el ordnet tidligt, hvis du har brug for det.

 

Leder du efter et tema? Prøv metal og træ

Populære mandetemaer er tit et industrielt udseende med tungt, hårdt træ og metal. Disse materialer ser godt ud, er holdbare og altsidige nok til at imødekomme mange behov.

Og forsøg at holde sig væk fra at bruge en masse glas, som kan være for reflekterende i et lille rum og kan være for skrøbeligt.

 

Vælg en spil

Er du til pool, poker eller måske til bordtennis? Så giv det en central placering i dit mandeværelse, og tilføj nogle spotlights omkring det. Bare sørg for, at der er plads nok til siddepladser og til at komme rundt omkring det.

 

Find den rigtige skærm

Når du installerer et tv i dit ultimative mandeværelse, er afstanden til tv-skærmen nok din vigtigste overvejelse. Find den ønskede skærmstørrelse, men sørg for, at der er nok afstand mellem den og dine siddepladser, så man kan nyde her en pixels.

 

BAREN!

Hvis du vil skal have det ultimativ mandeværelse, skal du naturligvis have en bar, med siddepladser og et køleskab til opbevaring af dine drikkevarer. Køleskabe kan IKKE undværes heller ikke selvom køkkenet er lige rundt om hjørnet.

By |2018-09-19T10:52:24+00:00september 19th, 2018|Hjem|