fbpx

Derfor skal du bruge en begravelsesforretning ved dødsfald i familien

//Derfor skal du bruge en begravelsesforretning ved dødsfald i familien

Derfor skal du bruge en begravelsesforretning ved dødsfald i familien

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være en rigtig hård tid for mange, når de må tage afsked med en person, de har holdt af igennem hele deres liv. Derfor slår det også ekstra hårdt, når man samtidig bliver pådraget det ansvar at sørge for at arrangere begravelsen eller bisættelsen – altså den sidste afsked for personen.

Vores lokale bedemand i Varde fortæller, at en af de hyppigste årsager til at folk vælger at bruge en bedemand, er, at man ikke føler særligt meget overskud til at sætte sig ind i regler og alt det andet, når man egentligt bare vil sørge.

For sorgen er der, når man mister en nær. Sådan vil det være. Og sorg kan ramme meget forskelligt fra person til person. Nogle vil takle sorgen rationelt og have behov for en kortere periode at sørge i, mens andre kan komme ud i hårdere forløb, hvor man har svært ved at kontrollere sine følelser over en længere periode.

Her er det rart at have kontakt til en professionel bedemand, som kan gå ind og agere styrmand i den svære tid. Når man henvender sig til en bedemand, får man nemlig kontakt til en person, som kan hjælpe en sikkert igennem den proces, som venter forude. Det er nemlig ikke kun præget af samtalen med præsten for at få skabt en mindetale, men har også mange andre aspekter. Der er forhold omkring indberetning til myndigheder angående dødsfaldet, der er koordinering med blomsterbindere, stenhuggere etc., der er valg af kiste eller urne, der er arrangering af rustvognskørsel og meget mere. Dertil er der muligvis også en sammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen, som skal arrangeres.

I forbindelse med alt dette, handler det om at vælge en lokal bedemand, som kan sætte dig i kontakt med folk i dit nærområde, der kan hjælpe med alle disse opgaver. På den måde får du nemlig et roligt forløb, der ender ud i en flot og værdig afsked, alt imens familien har bedre plads til at sørge og tale det hele ud.

By |2021-09-27T00:00:00+00:00september 27th, 2021|Generelt|