fbpx

Den ultimative luksus til haven

//Den ultimative luksus til haven

Den ultimative luksus til haven

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Set over en bred kam, er vi nok mange mænd, der godt kan lide at imponere kammeraterne. Der er mange mænd, der har en tendens til at lave deres små territorier i huset, der er “deres”, og hvor de kan være mænd. Det kan være alt fra hjemmebaren i kælderen, til fitnessrummet i garagen eller hobbyrummet eller hjemmebiografen med lærred og PlayStation.

Fælles for mange af disse ting, er at det er noget der foregår indendørs. Når det kommer til udenfor, så er det ofte blevet mere eller mindre ved den store grill eller måske en hjemmelavet pizzaovn. Der er dog også en ting, der begynder at vinde større og større ind i de danske haver, når det skal være lidt ekstra luksus, og det er udendørs saunaer, som både mænd og vores bedre halvdele uden tvivl vil nyde.

Fås i mange prisklasser

Som du kan se her hos Davidsenshop så er det, selvom det naturligvis er en dyr anskaffelse, noget der findes i mange prisklasser. De kan sikkert findes endnu billigere, men fra under 20.000 kroner, kan man erhverve sig en udendørs sauna, og i forhold til hvad man hurtigt kommer til at give for nye havemøbler, er det ikke så galt. Du kan til gengæld være helt sikker på, at gutterne og din kones veninder vil blive mere misundelig på jeres nye sauna, end på jeres nye loungesæt af havemøbler.

Det er naturligvis ikke en grund til at investere i det, men skal gøre det for sin egen skyld. Der er dog en dog sandsynlighed for at du aldrig vil kunne forstå, hvordan du har kunne leve uden. For hvor saunaer i vores huse mere eller mindre er en saga, så er det helt fantastisk at kunne gå direkte fra vinterkulde og ind i en sauna og ud igen. Skulle du være så velsignet at have en hus eller sommerhus lige ned til vandet, så er det faktisk næsten en synd, ikke at have en udendørs, også kaldet finsk sauna.

Følelsen af at gå i koldt vand efterfulgt af en tur i sauna, kan ikke beskrives, den skal opleves.

By |2020-01-02T13:16:16+00:00december 19th, 2019|Hjem|