fbpx

Den rigtige stil i fitnesscenteret

//Den rigtige stil i fitnesscenteret

Den rigtige stil i fitnesscenteret

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid bare lige at tage en gammel trøje og shorts på, når man skal ned og træne. Mange tjekker faktisk også ens tøjstil ud når man er i fitnesscenteret, og kan dømme en ligeså meget som hvis du render i gammelt tøj på gaden. Derfor er det vigtigt at sikre sin stil også følger med ind i fitnesscenteret.  

Hvad er moderne i fitnesscenteret? 

Der findes en lang række tøjmærker og stile du kan benytte, for at sikre du køre den ordentlige stil i fitnesscenteret.
Noget der er meget oppe i tiden, er en såkaldt fitness vest, gerne med hood på. Og en af de hotte mærker er PITBULL WEST COAST ROYSTON 2 VEST. 

Ellers er et par klassiske sweatpants og en tight t-shirt også en sikker stil. 

Træn det rigtige – og på den rigtige måde 

Husk at når du træner, så træn noget du kan finde ud af teknisk, så du ikke ligner en nybegynder, eller en der er helt på afveje. Det gør ikke noget man kan se du anstrenger dig, bare du gør det rigtigt. Man har set mange youtube videoer af folk der bruger maskiner helt forkert, og det griner vi af. Sørg også for at du har en proteinshake med eller en vand, så folk kan se du mener det seriøst. Og lad for gud skyld værre med at sidde og sms og surfe på din telefon, det kan du gøre når du er færdig.   

Er det stilet af træne på hold? 

Ja det er god stil at træne på hold, om det så er spinning eller boksetræning, så viser det overskud og passion. Pigerne kigger langt efter fyre der træner på hold, har det rigtige tøj på og viser overskud.
Så ja det kan godt betale sig at gå op i sin stil når man træner.  

By |2019-02-07T10:13:05+00:00februar 7th, 2019|Træning|