fbpx

De nye frække mobiler fra Xiaomi

//De nye frække mobiler fra Xiaomi

De nye frække mobiler fra Xiaomi

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mænd kan godt lide at have fede gadgets, og de må gerne være med på det nyeste. Som mand går man aldrig galt i byen med noget af det nyste. Specielt hvis det noget af de nyste inde for teknologi. Når vi snakker smartphones, tænker de fleste af os nok på iPhone og kan komme i tanke om at der findes mobiler fra Samsung, Sony og Nokia. Man har måske endda hørt om Huawei fra Tv-reklamer med den uimodståelige skuespillerinde Gal Gadot. Men i de seneste par år er der kommet flere og flere nye udbydere på markedet. Med tiden er der kommet flere mulighed og alternativer til den velkendte iPhone. Skal man skille sig ud fra mængden er der nu større mulighed en før, uden at gå på et for stort kompromis med teknologien.

Xiaomi

Det er navnet på en ny smartphone her i landet. Xiaomi er kinesisk og vil tilbyde smartphones, som er billigere end en iPhone. Den indiske chef for Xiami siger at prisen ikke vil overgå ca. 5.000 kr. fordi deres forretningsstrategier en anden i forhold til de mere populære. De vil nemlig have en fortjeneste på 5% pr. solgt enhed. En af Xiaomi´s smartphones er udstyret med et 20MP kamera på fronten og kan tilbyde 4K video. De bagerste kamera kan tage billeder i HDR og har forbedringer i lavt lys. Smarthponen tilbyder også IR Face unlock, du viser bare dit ansigt til telefonen og så låser den op. Du behøves ikke at trykke nogen kode. Den omtalte smartphone hedder POCO fra Xiaomi. Den tilbyder mange lignede teknologier fra iPhonen, men til en lavere pris.

Xiaomi telefoner er altså de nye frække drenge på det danske marked. De kan eksklusivt købes hos 3 fra september. Det er en mulighed for at have en anderledes smartphone, som heller ikke koster så meget, som andre brands.

By |2018-09-17T11:38:20+00:00september 17th, 2018|Elektronik|