fbpx

De mest nødvendige opgraderinger til dit nye hus

//De mest nødvendige opgraderinger til dit nye hus

De mest nødvendige opgraderinger til dit nye hus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Tillykke! Du har lige købt nyt hus. Måske det endda er dit første hus. Men hvad nu? Her får du nogle tips og tricks til hurtigt og sikkert at komme på plads i dit nye hjem.

Langt de fleste køber et hus, hvor der er en varierende grad af istandsættelse involveret. De færreste er så heldige at flytte ind i et hus, hvor alt bare er i orden fra første dag. I denne artikel gennemgår vi nogle af de mest vigtige ting, som du hurtigt kan opgradere ved indflytning.

Selvfølgelig bør du helst fokusere på at få færdigbygget badeværelse eller køkken, hvis disse virkelig halter efter, men her får du nogle andre dele af huset, som vil være virkelig godt at få opgraderet hurtigst muligt. Så kan dit hus hurtigere blive et rart og komplet sted at bo.

Opgradér uderummet, facaden og terrassen

Der er en uskreven regel om, at et eller andet bare skal være galt uden for selve huset, når man flytter ind. Det kan være en bumpet indkørsel, en smadret carport eller en forhave, der er vokset til i ukrudt. I tilfældet med indkørsel og carport er det jo en nødvendighed at få fikset huller og mangler hurtigst muligt. Forhaven kan altid overlades til konen, som nok alligevel vil foretrække, at du ikke roder for meget med blomsterbedene. Del og hersk er vejen frem til en lykkelig husholdning.

Måske fejl og mangler ikke ligger i have eller indkørsel, men i stedet er at finde ved terrasse eller udhus. Et udhus, skur, endda en havepavillon eller et drivhus kan hurtigt blive faldefærdigt hos de gamle ejere, uden at nogen lægger mærke til det. Dog kan en knirkende dør eller et utæt vindue irriterer livet af én, når man lige er flyttet ind et nyt sted.

Tag et hurtigt kig over terrassen i samme sæt. Visse opgraderinger er nemlig dyrere end andre, så det er godt at finde ud af, hvad man kan ordne her og nu, og hvad der bliver en dyrere fornøjelse at fikse. Ukrudt mellem fliserne ødelægger ikke andet end en ellers afslappet søndag eftermiddag, men en ødelagt markise eller smadrede fliser er en anden historie. Udskiftning af din markisedug kan faktisk gøres for helt ned til 850 kroner per kvadratmeter hos Kvalitetsmarkiser.dk, så her kan der spares lidt. Ødelagte fliser skal selvfølgelig findes på ny, hvis der ikke gemmer sig nogle efter gamle ejers udflytning.

Få sikkerheden helt i top

I dit hus kommer du selv, din familie og alle dine ejendele til at befinde sig, måske resten af dit liv. Så hvorfor ikke tjekke, at huset er fuldstændig sikkert at bo i ved indflytning? Dårlige dørlåse, faldefærdige vinduespartier og lignende kan lige så vel anses for en indbydelse til indbrudstyve.

Der findes heldigvis flere forskellige løsninger til at optimere sikkerheden i dit nye hus. Du kan med fordel opgradere til en kodelås fra Scantron. Hos scantron.dk kan du finde flere låse til hoveddøre og haveporte, så du kan få et trygt hjem.

Det vigtigste, du kan gøre, når du flytter ind i nyt hus, er at gøre plads og afsætte tid til at lave alle disse opgraderinger. Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør dit hus desværre heller ikke. Så tag den med ro og nyd at gøre dit hus til et hjem.

By |2020-06-02T00:00:00+00:00juni 2nd, 2020|Hjem|