fbpx

Brug haven til hygge

//Brug haven til hygge

Brug haven til hygge

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Haven er måske lidt mere kendt som kvinderne (og børnenes) tilholdssted. Det er her, man kan plante blomster, lege, slappe af i havestolen med en god bog og holde parmiddage under aftensolen. Haven er dog ikke kun for kvinder og børn. Der findes mange måder, hvorpå du kan nyde haven – både om sommeren og også i de lidt koldere måneder i året. Her har vi samlet et par tips til, hvordan du indretter haven til dig selv, så du også kan nyde haven – og ikke bare sidder inde foran skærmen hele tiden.

Skaf en ordentlig grill

Grillen er udelukkende mandens territorium – det er derfor den vigtigste genstand i haven, som for alvor gør haven til mandens område. En grill er samtidig også omgangspunktet for enhver lækker sommermiddag i haven, grillfest med familien eller parmiddag for børnene. En lille engangsgrill kan dog ikke gøre det – der skal en ordentlig grill til. I dag findes der mange forskellige grill til haven. Det kan for eksempel være en helt almindelig kulgrill eller en mere populær gasgrill, som kan klare selv de største bøffer. Find en ordentlig grill til haven, så du kan peppe grillaftenener op med rigtig lækker grillkød.

Gør haven til stedet for afslapning

Afslapning i haven handler ikke kun om at ligge på en liggestol eller i en hængekøje og læse en bog – der findes mange andre måder at slappe af på. Du kan for eksempel investere i en udendørs sauna eller et vildmarksbad, så du for alvor har et sted at slappe af. Det gode ved for eksempel et en udendørs sauna og et vildmarksbad er blandt andet at de kan bruges året rundt – det er måske endda endnu bedre at bruge, når det er koldere udendørs. Haven kan på den måde blive dit nye favorit sted at slappe ordentligt af efter en lang og hård arbejdsdag eller -uge.

Byg et værksted i baghaven

Hvis du for eksempel har en hobby, der kræver lidt ekstra plads og som ikke kan gøres inde i huset – det kan for eksempel være reparation af biler eller cykler, svejsning eller sløjd – så kan du med fordel bygge et lille værksted i baghaven, hvor du har plads til at dyrke din hobby. Det er et sted kun for dig, hvor du kan lave det, du har lyst til.

By |2019-09-24T09:21:33+00:00september 20th, 2019|Hjem|