fbpx

Bliv en haj til tech

//Bliv en haj til tech

Bliv en haj til tech

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du også meget interesseret i teknologi?

Hvis du gerne vil have mere indblik på en lang række teknologier, både til- og uden for hjemmet, så har vi en række gode råd til hvilke teknologier som du skal holde dig opmærksom på.

Mobiler og apps

Skal du være førende på mobil og apps fronten, når du snakker med dine venner. Så er det et ultimatum, at du konstant holder dig opdateret på alle de tendenser som sker hele tiden. Mobilbranchen forandrer sig hele tiden, og der sker konstant ændringer i producenternes produkter. Alle funktioner kommer ikke altid ud til alle, og mange går derfor glip af disse. Vil du have det fulde udbytte af din mobil, er det derfor vigtigt at du selv opsøger denne viden, og ved hvad den kan.

Der dukker også nye apps op i app stores ofte. Og det er desværre sådan at markedsføring på nye apps ikke er så udbredt endnu. Du skal altså også her være vågen, hvis du skal være på forkant med andre brugere.

IOT (Internet Of Things)

Fremtidens store håb IOT baner sig hastigt frem til os, og det går stærkere end man lige forestiller sig. IOT tendensen går så stærkt, at man hurtigt kan komme bagud. Vil du have dig et hjem som er spækket med IOT udstyr, Så skal du finde dig et medie som du kan skabe indsigt hos. Så du ikke kommer til at hale bagefter dine med entusiaster.

Droner og regler

Er du helt tosset med droner og hvad der hører sig til det, men du synes at regler og lovgivning ikke er til at finde ud af. Det er også svært at få overblik over. Men det er trods det, stadig et krav at du har styr på disse. Du bliver derfor nød til at undersøge disse regler nøje, inden du begynder på at flyve med din drone.

 

Vores ynglings medie er helt klart Mobil.nu. De holder sig opdateret på mobil, apps m.m. og videre giver det direkte til dig.

By |2018-09-17T11:09:55+00:00september 17th, 2018|Elektronik|