fbpx

Beskyt dig og din partner under samleje

//Beskyt dig og din partner under samleje

Beskyt dig og din partner under samleje

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En kedelig tendens

Der er desværre flere og flere som ikke bruger beskyttelse, når de har samleje med deres sexpartner og dette er en kedelig tendens. For som du nok har hørt før, så er der stor risiko for at sprede eller at få kønssygdomme. Disse kønssygdomme er ikke behagelige at få og nogle kan man simpelthen ikke komme af med igen. Det er absolut et must at beskytte sig, hvis du ikke kender din sexpartner så godt. På den måde kan du være helt sikker og din sexpartner kan også føle sig mere tryk. Hele agten handler jo trods alt om at få en behagelig oplevelse. Føler man sig ikke tryk ved situationen, så bliver det heller ikke en behagelig oplevelse.

Hvordan skal du beskytte dig?

Den bedste måde du kan beskytte dig selv og din sexpartner på, er ved at benytte dig af kondomer, som du kan købe ved at klikke her. Grunden til at du bør benytte kondomer under samleje, er fordi de giver den bedste beskyttelse af alle de produkter der findes. Med et kondom er penis dækket helt. Dette forhindrer at du kan sprede eller få kønssygdomme, da disse spredes via kontakt. Kondomet fungerer som et beskyttende lag, som er uigennemtrængeligt for evt. sygdomme og ondsindede bakterier.

Beskytter på flere måder

Kondomet beskytter ikke kun mod kønssygdomme, men også mod uønsket graviditet. De fleste kondomer har et reservoir, hvor sæd kan blive fanget, så det ikke slipper igennem og ind til livmoderen. På den måde kan man være sikker på at kondomet ikke kommer til at sprænges. Dette sikre at der ikke vil komme en uønsket afgang af sæd ind i kvindens livmoder. Derfor er kondom det mest sikre valg, når det kommer til samleje. Så husk næste gang du skal have samleje med en du ikke kender helt, så husk at beskytte jer begge to ved, at bruge et kondom.

By |2019-02-07T07:44:12+00:00februar 7th, 2019|Generelt|