fbpx

3 ting ingen fortæller dig om backpacking

//3 ting ingen fortæller dig om backpacking

3 ting ingen fortæller dig om backpacking

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Backpacing er en af de mest populære måder at rejse på, og det er der god grund til. Det er både billigt, autentisk, spændende og udfordrerende. Men der er også nogle ting, som er rart at vide inden afrejse, men som ingen fortæller dig. Her får du 3 ting, ingen fortæller dig om backpacking.

  1. ”Det var ikke pengene værd” – for det er løgn. Du kommer aldrig til at høre nogen sige, at deres backpacking rejse ikke var pengene værd. Ja, backpacking er den billigste rejseform, men det betyder ikke, at du kan rejse gratis. Hvor mange penge du bruger undervejs, betyder ikke noget, når du sidder om mange år, og er blevet for gammel til at rejse. Så har du nemlig en masse gode minder at tænke tilbage på. Husk derfor at nyde din backpacker rejse – det er altid pengene værd.

  2. Du møder en masse mennesker, som du måske aldrig kommer til at se igen. Det er desværre den barske sandhed. Når man rejser som backpacker, møder man spændende mennesker fra hele verden, og man lover hinanden at mødes mindst en gang om året. Men når hverdagen og travlheden rammer derhjemme, bliver det sjældent en realitet. Derfor kan det være en god idé at rejse med en grupperejse fra Danmark. Adventuredk arrangerer grupperejser for unge. Her lærer man sine rejserammerater at kende inden afrejse, og der arrangeres reunions hvert år, så du er sikker på at holde kontakten med dine nye venner. Se for eksempel hvilke backpacking destinationer, de tilbyder.

  3. Du bliver smittet med rejselyst – og ja, det smitter. Mere vil have mere, og når først du har oplevet en lille del af verden med din backpack på ryggen, går der ikke lang tid, før du begynder at planlægge det næste eventyr. Lav derfor en prioriteret liste med drømmedestinationer.

By |2020-01-19T00:00:00+00:00januar 19th, 2020|Ferie|