fbpx

3 tilbud til den aktive mand

//3 tilbud til den aktive mand

3 tilbud til den aktive mand

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jo ældre man bliver, jo sværere kan det være at holde sig aktiv. Der findes dog tonsvis af forskellige tilbud, som egner sig til alle tænkelige aldersgrupper og typer. Du er måske en af dem, som godt kan lide at holde sig aktiv, men som ikke ved, hvordan du skal gøre det i din hverdag. Derfor får du her tre bud på, hvordan du kan få mere aktivitet ind i din dagligdag.

Bliv medlem i et fitnesscenter

En af de nemmeste og billigste måder at holde sig aktiv på, udover selvfølgelig at løbe en tur i skoven, er at melde sig ind i et fitnesscenter. Fitness passer til stort set alle mennesker, høj som lav, tyk som tynd og ung som gammel. Et fitnesscenter byder både på kredsløbs- og styrketræning, og derfor er det også et godt tilbud til mennesker, som enten vil tabe sig eller opbygge muskler.

Tag på idrætshøjskole

Hvis et medlemskab i fitness ikke er nok for dig, kan du tage orlov fra dit arbejde i et stykke tid for at tage på idrætshøjskole. På Isi idrætshøjskole i Ikast kan du prøve kræfter med populære sportsgrene som gold, fodbold og volleyball. Dog byder højskolen også på linjefag, der kan gøre dig til en bedre håndboldtræner, og opholdet giver også anledning til rejser og udflugter. Har du lyst til at prøve kræfter med sport og nye bekendtskaber, så læs mere om idrætshøjskolen i ikast.

Begynd i en sportsklub

Hvis en idrætshøjskole som Isi og et medlemskab i fitness ikke er noget for dig, kan du også prøve at begynde i en sportsklub. I rigtig mange byer findes der også tilbud til mænd over 30, så der er mulighed for, at alle kan være med. En sportsklub giver ikke kun mere aktivitet i din hverdag, da den nemlig også kan give et socialt sammenhold.

By |2019-11-02T00:00:00+00:00november 2nd, 2019|Familie|