fbpx

3 idéer til jeres polterabend

//3 idéer til jeres polterabend

3 idéer til jeres polterabend

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at arrangere den perfekte polterabend for sin ven. Man vil gerne have, at alle har det sjovt, men det kan være svært at finde den rette aktivitet til netop dette. Men bare rolig, her er tre idéer til, hvad I kan lave på en polterabend, så den bliver uforglemmelig!

Kammerater & krig

Det er altid sjovt at lave noget, der kræver lidt konkurrence. Konkurrencer skaber energi i folk, og det giver dem noget at snakke om. Der vil ofte være nogen til en polterabend, der ikke kender hinanden, og i disse tilfælde er det især rart at have en form for underholdning, der i så høj grad involverer alle. Det giver et enormt adrenalinkick at være i en situation, hvor man både skal koncentrere sig om at ramme andre, men samtidig er nervøs for ikke selv at blive ramt. Det er et sted man går fra med ny fællesenergi.

Kammerater & kegler

Der er noget særligt hyggeligt ved den afslappede stemning, der er omkring bowling. Bowling er ofte forbundet med rigtig mandehørm, og så er det et spil alle kender, hvilket betyder, at det ikke kræver den store introduktion for at fungere. Dette er optimalt, da det kan være en udfordring at få opmærksomheden fra en flok berusede og festglade mennesker. Bowling er desuden en aktivitet, som findes stort set alle byer, og det fastlåser dig derfor ikke til nogen bestemt lokation! Du kan evt. Høre bowlingcenteret om, om de har specielle “bowlingsspil”, som kan arrangeres til dagen.

Kammerater og køretøjer

Hvis I er mere til fart, så er det en sjov idé at tage ud på en gokartbane. Her kan I lave interne konkurrencer, og du kan eventuelt have planlagt en præmie til vinderen på forhånd. En anden fordel ved gokart er, at det også er underholdende, når man ser på. Det er nemlig næsten lige så hyggeligt at heppe med fra sidelinjen, med en kold øl i hånden, som det er at styre køretøjet på banen. Så tag ud og prøv køretøjet af, og se hvem der hurtigst kan lægge flest kilometer bag sig!

By |2019-09-27T00:00:00+00:00september 27th, 2019|Fest|